Middelen.
Voor 4 personen

125 gram kippevlees

1 ei.

1 theelepel maizena.

10 kopjes Kippebouillon(ruim)

Wat groente (mag ook spinazieblad)prei chinese kool enz.

1 eetlepel wijn (chinese)of sherry.

4 lenteui en wat fijngesneden wortel.

zwarte peper en zout naar smaak.(2 theelepels)

Voorbereiding

Kippevlees fijnsnijden en met maizena en zout mengen.

Groente vooraf blancheren. (in heet water dompelen)

Bereiding.

De kippebouillon op vuur.

Vlees toevoegen en tot kook brengen.

Alle groente toevoegen samen met de wijn.

Het ei even loskloppen en al roerende erin..

Even op middelmatige vlam tot kookpunt brengen

In tussentijd de grote soepkommen verwarmen.

Gelijk opeten. Zo warm mogelijk.

TIP

Voeg voor extra smaak 1 mespuntje Ve Tsin toe aan de Bouillon.
Ook 2 theelepels ketjap erin kan lekker zijn
Het gaat om uw eigen smaak.

Smakkelijk eten

(15)