Onderwerpen

Advertentie

Zoek een recept


Surimi met cocktailsaus en man

Surimi met cocktailsaus en mango (bereidingstijd: 10 min)

Alle benodigdheden

3 bosuitjes
paar sprietjes bieslook
1 1/2 pakje surimisticks (vis, a 150 g)
4 eetlepels cocktailsaus met Schotse Wiskey (pot a 300 ml)
enkele druppels tabasco
2 mango’s
1/2 zakje veldsla (a 75 g)

Bereidingswijze

Bosuitjes schoonmaken en in ringetjes snijden. Bieslook fijnknippen. Surimi in stukjes snijden. Surimi, bosui, bieslook en cocktailsaus in kom door elkaar scheppen. Met tabasco op smaak brengen. Mango’s schillen en vruchtvlees in dunne plakjes snijden. Plakjes dakpansgewijs in cirkel op vier bordjes leggen. Veldsla er zo over verdelen dat mango nog net zichtbaar is. Salade erop scheppen.

(1)

Reacties zijn gesloten.